CAPELLE A.D. IJSSEL, ’S GRAVENWEG t.h.v. 141

Aantal 4
Omschrijving 4 exclusieve bouwkavels op een toplocatie
Prijzen vanaf € 585.000

 

4 exclusieve bouwkavels op een absolute toplocatie aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen van het centrum van Rotterdam.

Er zijn nog slechts twee bouwkavels te koop.

Het project en plangebied:
Het erf en de karakteristieke oorspronkelijke bebouwing van de 's Gravenweg 141 is richtgevend geweest bij de herontwikkeling. Het project bestaat naast een ingericht gemeenschappelijk erf uit 4 ruime bouwkavels.

De entree van het plangebied bevindt zich aan de ’s Gravenweg. De entreepoort geeft u toegang tot de langgerekte oprijlaan en leidt u vervolgens naar het binnenerf. Er zijn in samenwerking met de gemeente vier riante bouwkavels gerealiseerd om dit erf heen. De huisnummers zullen 139, 141, 143, en 145 worden.

Met het oog op het verleden van deze locatie zijn er, voor de twee kavels grenzend aan de weg, residentiële woningen ontworpen die teruggrijpen naar het boeren karakter van het perceel. Voor deze 2 bouwkavels liggen goedgekeurde bouwplannen klaar. Zoals het een echte ‘Lanthere’ toebehoort bent u bij alle vier de kavels eigenaar van een royaal perceel met de mogelijkheid tot het bouwen van een luxueuze woning. Aan de rechtervoorzijde kavel A met de woning gebaseerd op de historische uitstraling van het voormalige boeren woonhuis. Aan de linker voorzijde kavel B met daarop de nieuwe woning met als uitgangspunt de stijl van de oorspronkelijke karakteristieke wagenschuur. De twee achterste kavels bieden ruimte voor een persoonlijk ontwerp binnen de kaders van het bijbehorende kavelpaspoort.

 

Perceeloppervlak:

  • Kavel A ca. 1.025 m2
  • Kavel B ca. 1.625 m2
  • Kavel C ca. 1600 m2 (verkocht)
  • Kavel D ca. 1.325 m2 (verkocht)

Download de brochure: www.lanthere.nl
Verkoopmakelaars
Ooms Makelaars IJssel- & Lekstreek B.V.
Tel. 010 - 4501177

Van Herk Makelaardij
Tel. 010 - 2582900

Terug naar overzicht