Rotterdam, Park Zestienhoven, Van der Duin van Maasdamweg

In fase I is er nog 1 appartement beschikbaar. De prijs voor dit luxe appartement bedraagt
€ 219.500,-- von

Schitterend 2-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex in nieuwbouwproject Park Zestienhoven. Het appartement beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein, ruim balkon en een gemeenschappelijk terras aan de achterzijde van de woning. De woning is aan één zijde gesitueerd in het groen van de wijk Schiebroek en aan de andere zijde aan de luxe, nieuwe villawijk en dit alles nabij diverse uitvalswegen en het centrum van Rotterdam. De prijs is op basis van een vrij op naam constructie!!

Algemeen
In Park Zestienhoven woont u in een sierlijke, groene omgeving, maar dan toch met alle grootstedelijke groene voorzieningen in de nabijheid. Op het achterliggende braakliggende terrein verrijst een luxe villawijk met diverse winkelvoorzieningen.

Indeling
Entree, ruimte hal v.v. videofoon, welke toegang verschaft tot de toiletruimte v.v. hangend toilet, de ruime berging waar de mechanische ventilatie-unit, wasmachineaansluiting en Cv-ketel is gesitueerd.

Tevens geeft de hal toegang tot de slaapkamer, de ruime lichte woonkamer voorzien van grote raampartij en de half open eetkeuken (bij aankoop krijgt u een keukencheque van maar liefst € 5.000,-) die u eventueel af kan sluiten van de woonkamer. Vanuit de keuken heeft u middels een loopdeur toegang tot het ruime balkon gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex.

De luxe badkamer is geheel betegeld met een grote witte wandtegel en grijze vloertegel en bevat een ligbad, wastafel en hangend toilet.

Afmetingen - Woonkamer: 4.85 x 6.77 - Keuken: 2.80 x 3.51 - Badkamer: 3.56 x 1.77 - Slaapkamer: 3.29 x 4.85 - Berging: 1.85 x 3.25 - Balkon: 7.7 m2

Bijzonderheden - Eigen grond; - Koopsom is vrij op naam inclusief bouwrente; - Eigen parkeerplaats en voldoende parkeergelegenheid (gratis) in nabijheid van het complex; - Bijdrage VvE appartement € 111,67 per maand, parkeerplaats € 6,50; - Ruime eigen berging op begane grond aanwezig; - Gemeenschappelijk terras aan achterzijde complex; -  Recent opgeleverd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ooms Makelaars b.v. (Rotterdam)
Adres : Maaskade 113
Postcode / plaats : 3071 NJ Rotterdam
Telefoonnummer : 010 - 424 88 88
Faxnummer : 010 - 424 88 89
E-mail adres : info@ooms.com

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.