GRONDVERWERVING

Libeton & Partners woningontwikkeling is een financieel sterke onderneming die graag mogelijkheden onderzoekt en kansen benut. Met een actieve houding en een grote betrokkenheid initiëren wij hoogwaardige woningbouwprojecten op locaties die door ons zijn verworven.

Heeft u een locatie in bezit of vertegenwoordigt u als tussenpersoon een eigenaar die wellicht zijn grond te koop aanbied, waarop woningbouw, commercieel vastgoed of recreatieontwikkeling mogelijk is (eventueel na een bestemmingsplan wijziging)?

Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op om de mogelijkheden te laten onderzoeken. Wij staan open voor verwerving van grond of voor een samenwerking met u in de ontwikkeling van een locatie.


Gedelegeerd ontwikkelen/ Interim projectontwikkeling

Niet alleen ontwikkelen wij projecten risicodragend, maar ook in opdracht c.q. samenwerking van/met vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties, zorginstellingen  en particulieren. Projecten die dan worden gerealiseerd zullen onder kennis en kunde die binnen de organisatie aanwezig zijn, worden uitgevoerd. Projecten  zijn zeer variërend en beslaan een breed gedeelte van de vastgoedmarkt. Uiteenlopend van  utiliteitsbouw, woningbouw, sociale woningbouw, recreatie, zorg gerelateerd in verschillende combinaties, zijn al of niet in eigen opdracht ontwikkeld. De werkzaamheden die hierbij horen lopen uiteen van een eerste verkenning, quickscan, ontwikkelingmanagement, tot en met de oplevering aan toe.
 

U kunt uw bericht per e-mail sturen via info@libeton.nl

 
 

 

 

 

 

 

 

grondverwerving, grondaankoop, grondverwerving projectontwikkelaar, g, recreatieontwikkeling, commercieel vastgoed, rond verkoop, perceel verkoop, perceep aankoop, grondverwerving zuid-holland,