ROTTERDAM, 16-HOVEN

Aantal: 9
Omschrijving: exclusieve appartementen op toplocatie
Architect: JSA Architecten te Rotterdam
Aannemer: De Langen & van den Berg te Bergambacht
Status: Gerealiseerd
Verkoop: Verkocht
Makelaar: Ooms makelaars te Rotterdam
Prijzen vanaf € 300.000
Web-site: parkzicht16hoven.nl

 

Exclusief wonen inclusief Rotterdam
Exclusief wonen in een groen- en waterrijke omgeving inclusief alle grootstedelijke voorzieningen van Rotterdam in parkachtige omgeving gelegen aan de statige van der Duijn van Maasdamweg in de schitterende wijk Zestienhoven.

Appartementen
9 riante exclusieve appartementen op een toplocatie met een uitmuntende zonligging.

Rotterdam in je achtertuin
Genieten van het bruisende centrum van Rotterdam en binnen enkele minuten thuiskomen in een groene oase van rust? Het kan in park Zestienhoven.

Voorzieningen:
Naast woningen zullen in 16-Hoven ook maatschappelijke voorzieningen worden gerealiseerd. Winkels en een brede school zijn gerealiseerd in het hart van de wijk. Daarnaast jeeft zich een kinderdagverblijf gevestigd en een buitenschoolse opvang. In en nabij de woonwijk Park Zestienhoven zijn diverse recreatieve voorzieningen te vinden: sportvelden, nieuw sportcomplex, een manege, twee golfbanen, fiets-en wandelpaden en de natuurgebieden de Ackerdijkse Plassen en Midden Delfland. Park Zestienhoven bevindt zich op 4 kilometer afstand van het centrum van Rotterdam. De openbare voorzieningen, zoals de bus, tram en randstadrail, die op loopafstand te bereiken zijn brengen u snel en veilig naar uw bestemming.

Terug naar overzicht